Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 12/2011: Uuden airut

Uuden airut

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Monet tulevat muistamaan tämän ajan koettelemusten, jännitteiden ja kuohunnan aikana. Itse asiassa, näkevimmin silmin nähtynä, kyse on uudistumisen ja uuden alun valmistelun ajasta. Siksi ihmiset voivat ottaa suurta lohtua tämän hetkisistä suurista muutoksista. Menneellä on ollut hetkensä ja nopeutuvassa tahdissa se ei enää hyödytä ihmisrotua. Nuoret muuttuvat väsyneiksi ja ärsyyntyneiksi sen pitkästä valtakaudesta, ja kääntyvät huumeiden ja rikollisuuden puoleen rauhoittaakseen sielunsa epätoivoa ja ikävystymistä.

Samanaikaisesti Uuden airut hiljaisesti inspiroi uutta polvea aktivisteja, jotka tulevat nousemaan pinnalle kaikissa maissa tietoisina ihmisten kaikkialla tarpeista. Jo nyt, kuten tiedättekin, uusien rakenteiden puolestapuhujat toimivat monissa maissa avoimesti ja rohkeasti, osoittaen uudenlaista pyrkimystä, joka parhaillaan muokkautuu miljoonien sydämissä. Tuo pyrkimys osoittaa kunnioitusta kaikkia kohtaan, se kykenee yhteistyöhön kaikkien kanssa ja se on loppu entisen ajan erimielisyyttä aiheuttavalle ahneudelle.

Täten ihmiset löytävät uuden ja tulevan ajan kaavat uudistamalla itsensä Maitreyan yksinkertaisin opetuksin. Rauha ja oikeudenmukaisuus alkavat olla miljoonien ajatusten keskiössä. Kun ihmiset oivaltavat, että yksin jakamisen periaate voi tuoda nuo toivotut periaatteet olemassaoloon, he tulevat ryhtymään yhteiskunnan uudistuksiin, jollaisia ei ole aiemmin osattu kuvitellakaan. Askel askeleelta nuo muutokset omaksutaan ja koestetaan yleisesti. Tämän päivän kivun ja luopumisen tunteet tulevat väistymään uudistetun toivon ja tyydytyksen tunteiden tieltä kun kaikki tietävät, että maailma on vihdoin oikealla polulla ja täten kokeiluja voidaan turvallisin mielin tehdä.

Pelko

Täten tulee poistumaan muutoksen pelko. Suuret muutokset tulevat etenemään oikeassa järjestyksessä kun ihmiset ymmärtävät näiden uusien muotojen kauneuden. Hiljalleen vanhat ja eriarvoistavat menneen tavat tullaan näkemään menneiden aikojen virheinä. Tarpeettomina uudelle yhtenäisyydelle, ne tulevat kuolemaan itsestään. Maitreyan sanat ja esimerkki tulevat kirittämään yhtenäisyyden tunnetta, joka tulee aina vain enemmän osoittamaan Vesimiehen ajan energioita, vetäen ihmiset vielä tänä päivänäkin tuntemattomaan synteesiin.

Tällä hetkellä Mestarit lukuisissa Keskuksissaan toimivat ryhmiensä välityksellä luodakseen nämä muutokset vähimmin mahdollisin sosiaalisin kuohuin. Heidän tehtävänsä on oikeuttaa muutos tahdissa, joka vastaa evoluutiota eikä vallankumousta nopeudessaan. Se ei ole helppoa, sillä ihmiset, kun nuoria, ovat malttamattomia, ja kun vanhoja, vastustavat muutosta. Siitä nykyinen sekasorto.

Monet odottavat tätä aikaa toivolla ja ilolla. Monet ovat lukittautuneita epätoivoon ja pelkoon. Monet ovat malttamattomia näkemään tulevaisuuden maailman vapaana sodasta ja puutteesta. Vieläkin useammat odottavat säikkyinä taakkansa keventymistä.

Maitreya tulee herättämään ihmiset heidän kohtalolleen ja vapauttamaan heidät pelosta ja epäluulosta. Hän tulee myös vapauttamaan heidät jatkuvasta vieraantumisen ja epäluulon tunteesta. Ihmisten pitkä vaellus erämaassa on valmistanut heidät tulevan yksinkertaisempaan ja onnellisempaan ajanjaksoon.

Lähde: Share International -lehti, 12 / 2011.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun