Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Aikamme kuvia, 10/2014

10/2014 - Nämä kuvat kaikki kertovat tarinaa ajastamme. Erityislaatuisia tapahtumia on käytännössä päivittäin. Miksi niistä ei kerrota laajasti ja siten välitetä toivon sanomaa koko ihmiskunnalle…? Sekin on aikamme kuvaa. Tässä artikkelissa esitellään kuvia ja kokemuksia, jotka kuvastavat juuri tätä aikaa, jossa elämme. Hierarkia on tulossa julkisuuteen ja vanha kaarti taistelee kynsin hampain valtansa rippeistä. Nuoret vaativat mielenosoituksissa tasa-arvoa ja oikeudenmukaisuutta kun vanhempi polvi kokee vaatimukset mellakointina ja perusteettomana. Avaruusveljet antavat vihjeitä olemassa olostaan mutta skeptikkojen etujoukko yrittää huudollaan peittää totuuden äänen alleen.


Okinawan valoristi

Okinawan valoristi

Valoristit ilmestyivät R.I.:n kotiin 24. tammikuuta 2014, heti hänen muutettuaan sinne. Hänen osoitteensa on Ishigaki Island, Okinawa, Tokio. Hänen entisessä kodissaan, Shinjuku, Tokio, oli myös valoristi.
(Benjamin Cremen Mestari vahvistaa, että Maitreya on magnetisoinut valoristit.)


Siunaus valokuvassa

Siunaus valokuvassa Espanjassa

Arvoisa päätoimittaja, Syyskuussa 2013 ystäväni otti minusta muutamia valokuvia maaseudulla sijaitsevassa kylässäni Valdemoro Sierrassa, joka on Cuencan provinssissa, Espanjassa. Yhdessä kuvista on eräänlainen valoilmiö. Onko se jokin erityinen? Kiitos. F.L. S-M, Valdemoro Sierra, Espanja.
(Benjamin Cremen Mestari vahvistaa, että valo on siunaus Mestari Jeesukselta.)


Syntymäpäiväjuhlat

Siunaus valokuvassa syntymäpäiväjuhlilla

J.J. otti tämän valokuvan äitinsä syntymäpäiväjuhlilla Podrecan pienessä kylässä, lähellä Kranjia, Sloveniassa, joulukuussa 2007.
(Benjamin Cremen Mestari vahvistaa, että siunaus on Mestari Jeesukselta.)


Valokuviot Münchenissä

Valokuviot talon seinässä Munchenissä

Valokuviot talon seinässä Munchenissä, Saksassa, helmikuun 25. päivänä. Kuvan lähetti A.B..
(Benjamin Cremen Mestari vahvistaa, että Maitreya loi valokuviot yhteistyössä Avaruusveljien kanssa.)


Valokuviot Ljubljanassa

Valokuviot Ljubljanassa (1)

Valokuviot Ljubljanassa (2)

[kaksi kuvaa] B.M. kuvasi valokuviot 24. lokakuuta 2010 varhain iltapäivällä Krizeva kadulla, Ljubljanassa, Sloveniassa. Toisessa valokuvassa on hänen vaimonsa ja pieni vauvansa talon edessä. Kuvat lähetti J.M.
(Benjamin Cremen Mestari vahvistaa, että valokuviot loi Maitreya yhteistyössä Avaruusveljien kanssa.)


Maitreyan tähti

Maitreyan tähti Ranskassa

Arvoisa Päätoimittaja, Kuudentena päivänä huhtikuuta noin kello 22.30 katselin parvekkeeltani, ja jälleen kerran näin tähden, joka näytti sykkivän valoa epänormaalilla tavalla. Olin aiemmin yrittänyt kuvata sitä videokamerallani, mutta en ollut onnistunut. Tuona iltana minulle tuli äkillinen tunne, että voisin yrittää uudelleen. Tein nauhoituksia 10. ja 11. päivänä ja otin myös muutamia valokuvia. Videolla näkyvät valot, muodot ja liikkeet, kuten valokuvatkin, tuntuvat viittaavan siihen, että tähti voisi olla jotenkin erityinen. Minulla oli myös outo vaikutelma, että havainnoitavan kohteen ja havaitsijan välillä oli jonkinlainen yhteys. Joka kerran taivas oli kirkas, mutta tähti näkyi silti. Voisiko se olla UFO tai Maitreyan `tähti`? J-C.L., Rittershoffen, Alsace, Ranska.
(Benjamin Cremen Mestari vahvistaa, että se oli yksi neljästä Maitreyan `tähdestä`.)


UFO Lontoossa

UFO Lontoon yllä

Lontoon yläpuolella olevassa lentokoneessa oleva matkustaja otti ikkunan läpi tämän valokuvan UFOsta 25. toukokuuta 2014. Sikarin muotoinen alus, jossa oli valoja molemmin puolin, näytti lentävän pilvien yläpuolella, sitten se lensi ylöspäin ja häipyi kaukaisuuteen. (Lähde: SCW: ufosightingsdaily.com)
(Benjamin Cremen Mestari vahvistaa, että kyseessä oli avaruusalus Marsista.)


UFO Cornelius

Pohjois-Carolina, USA – Corneliuksen kylässä oleva todistaja kertoo, että hän näki UFOn leijuvan paikallisen ydinvoimalan läheisyydessä ainakin 12 iltana huhtikuussa ja toukokuussa vuonna 2014. Todd Slingerland sanoo nähneensä UFOn noin 21.30 jokaisena iltana lähellä McGuiren ydinvoimalaa, ja kohde oli näkyvissä noin tunnin ajan. UFO loisti ja pyöri nopeasti, vaihtoi väriä ja liikkui paljon ympäri taivasta. (Lähde: http://www.latest-ufo/;YouTube:ShantiUniverse, Todd Slingerland)
(Benjamin Cremen Mestari vahvistaa, että kyseessä oli avaruusalus Marsista.)


UFO Marsissa

UFO Marsissa

Mars – Sarjassa kuvia, jotka NASAn Curiosity Rover otti Marsin pinnasta 10 minuutin aikana 28. huhtikuuta 2014, näkyy valtava sylinterin muotoinen esine liikkumassa kohti planeetan pintaa ja katoavan sitten horisontin taakse. (Lähde: YouTube: StephenHannardADGUK)
(Benjamin Cremen Mestari vahvistaa, että UFO oli paikallinen marsilainen avaruusalus.)

Sivun alkuun