Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Lehdistötiedote: Maitreyan ”tähti” on joulun ihme

Suomessa jaettujen lehdistötiedotteiden arkisto

share.fi – Lehdistötiedote,
julkaisuvapaa heti

Lehdistötiedote, julkaistu 12.12.2008

Maitreyan ”tähti” on joulun ihme

Vuosien ajan maailma on ollut täynnään kaikenlaisia ihmeitä. Huhtikuussa 1995 Time-lehti käytti kahdeksan sivua pääjuttunaan taustoittaakseen näitä tapahtumia ja päätteli: ”Ihmiset janoavat merkkejä.” Pitäkää silmänne nyt auki kaikkein suurinta ihmettä odottaessamme. Aivan lähiaikoina suuri, kirkas, tähti tulee ilmaantumaan taivaalle. Tuo tähti tulee olemaan kaikkien nähtävillä – yötä päivää. Uskomatonta? Fantasiaa? Ei, vaan fakta. Noin viikkoa myöhemmin Maitreya, Maailmanopettaja tulee aloittamaan avoimen työnsä, ja vaikkei vielä tulekaan esiintymään tuolla nimellä, häntä tullaan haastattelemaan yhdellä USA:n pääkanavista.

Vuonna 1988 CNN ja monet muut media raportoivat Maitreyan ihmeellisen ilmaantumisen 6.000 ihmisen eteen Nairobiin, Keniaan, kesäkuun 11. päivänä. Viikkoa ennen tuota tapahtumaa merkki siitä oli nähtävissä: ”Lauantaina 4.6. suuri, kirkas tähti nähtiin; tavanomaista tähteä kirkkaampi.”, raportoi Kenya Times-sanomalehden toimittaja Job Mutungi.

Yli 30 vuoden ajan kirjailija ja luennoitsija Benjamin Creme on valmistellut tietä historian suurimmalle tapahtumalle – Maitreyan ja Hänen ryhmänsä, Viisauden Mestareiden, julkituloa. Toukokuussa 1982 Creme paljasti täyteen ahdetulle salille toimittajia Los Angelesissa, että Maitreya oli asunut Lontoon aasialaisessa yhteisössä 19.7.1977 alkaen.

Kaikkien uskontokuntien eri nimillä odottama Maitreya on kristityille Kristus, muslimeille Imam Mahdi, hinduille Krishna, juutalaisilla Messias ja buddhalaisille Maitreya Buddha. Hän on kuitenkin ennen kaikkea Maailmanopettaja aivan jokaiselle, uskonnolliselle taikka ei ja Hän on opettaja sanan laajimmassa mahdollisessa merkityksessä.

Modernina ihmisenä tämän päivän ongelmineen, Maitreya työskentelee kulissien takana tässä muuttuvassa maailmassamme. Hänen energioidensa virta on ollut tekijänä monessa merkittävässä kehitystapahtumassa viime vuosina: kylmän sodan loppumisessa, Neuvostoliiton hajoamisessa, Saksojen yhdistymisessä, Apartheidin loppumisessa Etelä-Afrikassa, kasvavassa ihmismassojen ääneen esitetyissä vaateissa suuremmalle vapaudelle sekä oikeudenmukaisuudelle ja maailmanlaajuisissa luonnon suojelemista vaativissa mielenosoituksissa.

Maitreyan viestin voi summata seuraavasti: ”Jakakaa resurssit ja pelastakaa maailma.” Hän aikoo inspiroida ihmiskuntaa näkemään itsensä yhtenä perheenä ja Hän aikoo luoda maailmanlaajuisen rauhan jakamisen periaatteen omaksumisen kautta ja taloudellisen oikeudenmukaisuuden sekä globaalin yhteistyön kautta. Maitreyan ja Hänen ryhmänsä toimiessa avoimesti maailmassa, ihmiskunnalle on takeena, ei pelkästään sen selviäminen nykykriiseistään, vaan myös loistava uusi sivilisaatio.

Lisätietoja saadaksesi etsi YouTubesta hakusanalla ’The star sign’ tai lue lisää sivustoiltamme: www.share-international.org ja www.share.fi

Lehdistötiedote 10.12.2009 – suora kestolinkki tähän tiedotteeseen: //www.share.fi/tiedote-2008-12-12/

Taustatietoa:

Yli 30 vuoden ajan brittiläinen taiteilija, luennoitsija ja kirjailija Benjamin Creme on valmistellut tietä maailmanhistorian suurimmalle tapahtumalle – Maailmanopettajan Maitreyan ja Hänen ryhmänsä, Viisauden Mestareiden julkisuuteen tulolle. Miljoonat ihmiset ovat kuulleet tämän informaation ja miljoonat odottavat tätä tapahtumaa tapahtuvaksi.
Sitten 19.7.1977 Maitreya on asunut Lontoon aasialaisessa yhteisössä valmistellen julkisuuteen astumistaan. Monien eri uskontokuntien odottamana, Maailmanopettaja tunnetaan eri maailmanuskonnoissa eri nimillä kuten Kristus, Imam Mahdi, Buddha, Krishna tai Messias, mutta kaikki nämä eri nimitykset viittaavat samaan yksilöön, Maailmanopettajaan, jonka henkilökohtainen nimi on Maitreya.
Hän ei tule perustaakseen uutta uskontoa, vaan ollakseen opettaja kaikelle ihmiskunnalle. Hänen keskeinen viestinsä tiivistettynä on ”Jaa ja pelasta maailma.” Heille, jotka etsivät merkkejä Hänen tulostaan, Maitreya on manifestoinut ihmeitä kautta maailman ja siten koskettanut miljoonien sydämiä valmisteluna Hänen väistämättömälle julkisuuteen tulolleen.
Kun Maitreya ja Hänen ryhmänsä on avoimesti maailmassa ojentaen auttavan kätensä ja oppinsa meille, ihmiskunnalle taataan ei vain tie selvitä nykyongelmistaan, vaan loistokas tulevaisuus, jossa oikeudenmukaisuus ja rauha vallitsevat.

Kuvamateriaali

Kuvateksti: Joulukuussa 2008 Share International -säätiö ilmoitti taivaalle ilmaantuvasta ”tähdestä”. Tuhannet ovat nähneet sen Norjan yllä 9.12.2009. Ylärivi: Hullbridge, Britannia, 11/3/09; Sakura, Japani, 2/3/09; Lontoo, Britannia, 31/12/08. Keskirivi: Costa Rica, 3/1/09; Moskova, Venäjä, 7/10/09; Edinburgh, Skotlanti, 10/2/09. Alarivi: Ath, Belgia, 18/1/09; Crewe, Britannia, 10/3/09; Senelnikovo, Ukraina, helmikuu/09.

Kuvan web-osoite: https://sharefi-cdn.sirv.com/sharefi/maitreyan-tahti-kollaasi-sinr91.jpg

Laaja määrä kuvia lisätietona.


share.fi
PL 161
00211 Helsinki
www.share.fi

Sivun alkuun