Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Tahrir-aukiolla nähtiin ”Ratsastaja valkoisella ratsulla”

Maailmanopettaja Maitreya oli paikalla Tahrir-aukiolla 2011 Egyptin kansannousun aikaan. "Joka päivä, 18 päivän ajan, Maitreya vietti useita tunteja Kairossa, pääasiallisesti aukiolla." Lue koko kiehtova tarina.

Maitreya, Maailmanopettaja, nähtiin Tahrir-aukiolla Egyptin kansannousun tukena

Ratsastaja valkoisella ratsulla oli Maitreyan ihme Tahrir-aukiolla
Ratsastaja valkoisella ratsulla oli Maitreyan ihme Tahrir-aukiolla

Egyptin kansannousu oli osa sitä liikettä, jota voi kutsua ihmisten ääneksi. Kyse on ihmisten voimaantumisesta vaatimaan omia oikeuksiaan toteutettavaksi. Maitreya on sanonut, ettei yksikään hallinto voi kestää sitä painetta, joka syntyy ihmisten äänen yhtyessä yhdeksi vaatimukseksi.

Tahrir-aukiolla Egyptin ihmisten ääni kertyi sellaiseksi voimaksi, että 30 vuotta hallinnut presidentti Mubarak oli pakotettu tekemään johtopäätöksensä ja luopumaan vallastaan. Tahrir-aukion ihmeet eivät lopu tähän, vaan aukiolla koettiin seesteinen ja läheinen tunnelma koko tapahtuman ajan.

Mestari kirjoittaa: ”Joka päivä, 18 päivän ajan, Maitreya vietti useita tunteja Kairossa, pääasiallisesti aukiolla. Monissa eri asuissa, Hän työskenteli ihmisten parissa, lohduttaen haavoittuneita ja niitä monia marttyyreitä, jotka antoivat henkensä vapaudelle ja oikeudenmukaisuudelle. Suuri Herra kannusti, ohjasi ja siunasi heidät heidän rohkeudestaan ja kestävyydestään, ja syvä rakkauden ja ykseyden tunne täytti kaikkien ihmiseten sydämet sekä mielet. Ulkomaalaiset toimittajat olivat äimistyneitä siitä ilosta, jota nuo nuoret ja vanhat, rikkaat sekä köyhät ja lamaantuneet sekä urheat kansalaiset kaikki niin avoimesti osoittivat. Maitreyan rakkaudessa ja energioissa kylpien he kaikki olivat uudestisyntyneitä.”

Maitreyan toiminnan huipennus oli myös uutiskuvissa nähty ratsastajahahmo, joka liikkui aukion poikki. Tämä oli taas yksi merkki siitä, että Maailmanopettaja on keskuudessamme ja Hän on valmis toimimaan ihmisten hyväksi.

Katso Youtube-video Euronews-kanavan suorasta lähetyksestä: Tahrir-aukion Valkoinen ratsu.

Lue koko Mestarin artikkeli ”Ihmisen ääni kuullaan”

Sivun alkuun