Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Maitreya ja Maitreyan käsi

Maitreyan käsi

Share International -lehden lokakuun 2001 numerossa oli koko sivun kokoinen kuva Maitreyan kädestä. Lukijoiden kiinnostuksesta ja kyselyistä johtuen Benjamin Creme selostaa tässä käden ilmaantumisen syitä ja taustoja.

Kristuksen käsi, eli Maailmanopettajan Maitreyan käsi kuvattuna peilissä. Käytä käden kuvaa apunasi.

Klikkaa avataksesi kuva omaan ikkunaansa.
Kristuksen käsi, eli Maailmanopettajan Maitreyan
käsi kuvattuna peilissä. Käytä käden kuvaa apunasi.

Benjamin Creme selittää ilmiön: Tämä on Maitreyan käsi, kuvattuna Barcelonalaiseen kylpyhuoneen peiliin. Nainen, joka omistaa talon meni vieraskylpyhuoneeseensa ja näki kädenjäljen peilissä, jonka hän välittömästi puhdisti pois. Hän unohti koko asian, kunnes muutaman päivän kuluttua hänen mennessä omaan kylpyhuoneeseensa, hän näki saman kädenjäljen peilissään. Onneksi, sen sijaan, että olisi putsannut kädenjäljen, hän soitti pojalleen, joka on Share Internationalin Barcelonan ryhmän jäsen. Tämä otti kuvan kädenjäljestä ja lähetti kuvan minulle. Minun Mestari on vahvistanut, että kyseessä todellakin on Maitreyan käsi.

Kuin Torinon käärinliina

Käsi on todella fantastinen. Se on ”aidosti” kolmiulotteisen oloinen, aivan kuten Torinon käärinliinaan jäänyt ristiinnaulitun Jeesuksen kuva. Kuvalla on myös parantavia ominaisuuksia, ei kuitankaan aivan sellaisia kuin saattaisi kuvitella. Kun Maitreya on magnetisoinut vesilähteitä ympäri planeetan, on itse vesi kyllästetty Vesimiehen tähdistön parantavalla energialla. Kuvan kyseessä ollessa, Maitreyan energia ei ole itse kuvassa, vaan se kutsutaan asettamalla käsi kuvan päälle, tai vaikkapa sitä katsomalla. Kutsut, tai pyydät tällöin hänen siunaustaan, apuaan, tai parantavaa voimaansa – Karman lain rajoissa tietenkin. Sama teho saadaan aikaiseksi myös kuvan kopiolla.

Tämä on todella ainutkertaista. Tällä tavalla Maitreyan energia ja Hänen apunsa on kaikkien sitä pyytävien ulottuvilla. Jos se mitä pyydät on: ”Rakas Maitreya, voisitko yht’äkkiä ilmestyä eteeni”,en usko, että pyyntöösi vastataan. Energiaa kuluu joka kerta, kun hän ilmestyy. Hänellä on paljon tehtävää, itse asiassa, maapallo pelastettavana, eikä Hän varmasti halua tuhlata energiaansa. Sanon tämän vakavissani, koska tiedän että, kun tarina leviää, ihmiset rupeavat puhumaan että Maitreya tekee mitä vain Häneltä pyydetään. Se ei ole totta. Maitreya kylläkin ilmaantuu tuhansille ihmisille ympäri maapallon, mutta Hän tekee sen oman ajoituksensa mukaan ja omien tarkoitusperiensä toteuttamiseksi. Auttaakseen ihmisiä.

Käden ilmestymisellä juuri tähän ajankohtaa on merkittävä asia. Se tarkoittaa, että Maitreya on tulossa julkisuuteen hyvin pian. Tämän lähemmäs ihmisiä Hän ei voi tulla, ennen kuin se hetki koittaa, että näemme Hänen kasvonsa.

Voit myös itse jakaa Maitreyan käsi -lehtiä näkyville paikoille.

Benjamin Creme kertoo ”kädestä” tällä videolla

Benjamin Cremen vahvistamia muita havaintoja Maitreyan kättä koskien

Suomalainen siunaus

Istuin hiljattain huoneessani sanoen ”Suuren avuksikutsun”. Tunsin oloni hyvin rauhalliseksi ja tyyneksi. Kun poistuin asennostani, menin keittiöön ja näin, tai kuvittelin nähneeni, kädenjäljen uuninlasissa. Koin uskomatonta rauhaa ja turvallisuuden tunnetta, mutta kun läheltä katsoin kädenjälkeä, se hävisi. Tunne oli yli-inhimillisen miellyttävä. Mitä tämä voisi olla?

J.H., Helsinki, Suomi.

(Benjamin Creme: Maitreyan kädenjälki, sen ensi-ilmaantumisesta lähtien Barcelonassa elokuussa 2001, on ilmestynyt monissa maissa ja monissa tilanteissa. Tämä on ensimmäinen kerta, kun (Share International -lehdelle) ilmoitetaan kädenjäljen hävinneen kuta kuinkin heti kun se on ilmestynytkin, mutta se on Maitreyan kädenjälki yhtä kaikki – hetkellinen ihme.)

Lähde: SI lokakuu 2009


Arvoisa päätoimittaja!
Olin Sharen ständillä mielen ja kehon messuilla 24.5.2013. Tämä oli minulle ensi kerta sitten sairastumiseni 18 kuukautta aiemmin. Nuori mies tuli ständillemme ja sanoi iloisesti: ”Minä rakastan Maitreyan ’kättä!”, johon vastasin hänelle olevani iloinen kuullessani sen ja että me kaikki rakastimme Maitreyan ’kättä’ ja että käytimme sitä usein.

Puhuimme ja hän kertoi minulle olevansa Bosniasta. Hän kertoi sairastuneensa edellisvuonna ja sitten kärsineensä masennuksesta. Hänen silmänsä kostuivat tässä kohdin tarinaa. Lohdutin häntä ja sanoin, että meillä on aina Maitreyan apu saatavillamme. Emme ole Hänestä erillisiä, vaan olemme osa Hänen tietoisuuttaan. Saatoin sanoa jotain Maitreyan ’kädestäkin’.

Hän asetti kätensä rintakehälleni rintalastan päälle ja sanoi, että jos asettaa Maitreyan ’käden’ tähän, se tuo asioita ilmi. En kysynyt häneltä tarkoittiko hän psykologisia vaiko fysiologisia asioita. Hän sanoi että jos joku on masentunut, on hyvä mennä vuorille. Vuoristoilma tuntuisi auttavan. Hän poistui sitten ja seuraavana aamuna muistin miehen sanoman ja se sai uutta merkitystä.
Oliko mies ehkä Mestari Jeesus?
(Benjamin Cremen Mestari vahvistaa, että ”nuori mies” oli Maitreya.)
Lähde: SI 1-2/2014


Maitreyan ”käsi” ilmestyi Britanniassa 2014


Britanniassa nähty Maitreyan käden kuva

Arvoisa päätoimittaja!
Ystäväni poika vietti yön hotellissa Bristolissa ja herätessään aamulla 10.9.2014 hän löysi kylpyhuoneen peilistä suuren käden jäljen. Hän sanoi että varmuudella jälki ei ollut ollut siinä illalla ja kun hän yritti pyyhkiä jäljen pois, se hävisi vain tullakseen takaisin. Outoa oli sekin, että koko peili oli kuiva pois lukien käden jälki, joka oli kostea, aivan kuin kondensoitunut siihen.

Pojalla on melko suuri käsi, mutta kun hän pani oman kätensä jäljen päälle, jälki oli paljon suurempi kuin hänen kätensä. Poika ei tiennyt mitään Maitreyan ”kädestä”, mutta oli riittävän hämmennyksissä kertoakseen asiasta äidilleen ja lähettääkseen tälle kuvan.
Onko kyseessä merkki?
M. I., Stoke on Trent, Britannia.
(Benjamin Cremen Mestari vahvistaa, että ”käsi” oli Maitreyan luoma.)
Lähde: Share International -lehti 11/2014


Muita vahvistettuja käden jälkiä

Mestari Jeesuksen edustajan luoma kädenjälki

Arvoisa päätoimittaja!
Syyskuun 2015 alussa huomasin kuvion, joka muistuttaa käden jälkeä autoni tuulilasin sisäpinnassa, aivan kojelaudan keskiosan yllä. Kuva, joka on siinä edelleen, näkyy vain silloin kun valo osuu ikkunaan tietyllä tavoin. Johtuen kojelaudasta olisi mahdotonta, että kukaan voisi asettaa kättään siihen kohtaan auton sisäpuolelle. En saanut siitä kovinkaan hyvää kuvaa, mutta haluaisin silti kysyä josko kyseessä olisi jonkun Mestarin tai Maitreyan siihen luoma käden jälki?
S.S. San Francisco, Kalifornia USA
(Benjamin Cremen Mestari vahvistaa, että kyseessä oli Mestari Jeesuksen edustajan luoma kädenjälki.)
Lähde: SI 1-2/2016

Sivun alkuun