Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

NASA kuvasi enkelin

Ihmeitä on tapahtunut tihenevällä tahdilla viimeisten kolmen vuosikymmenen aikana. Share International yhdistää ne suurempaan taustakertomukseen: henkisten opettajien tuloon julkisuuteen tänä kriittisenä aikana. Tässä tarina NASAn valokuvaamasta enkelistä.

NASA kuvasi enkelin lentävän auringon lähellä

Uutinen NASAn kuvaamasta enkelistä oli USA:ssa nähtävissä Times squarellakin
Uutinen NASAn kuvaamasta enkelistä oli USA:ssa nähtävissä Times squarellakin

LOS ANGELES, 9.4.2013 — /PRNewswire-USNewswire/

Viime kuukausina kaksi erityislaatuista valokuvaa on tallennettu NASAn toimesta. Kuvissa näkyy enkelinomainen hahmo, joka lentää auringon läheisyydessä. Nämä kuvat on nähty laajalti YouTubessa ja monilla UFO–sivustoilla. NASA ei ole antanut lausuntoa tässä mysteerisessä asiassa.

Benjamin Cremen Mestari selvensi: "Kyse ei ole UFOsta, vaan enkelistä eli deevasta, jolla nimella enkelit tunnetaan idässä, ja jonka NASA valokuvasi 15.10.2012." Ja nyt taas 20.2.2013.

Share International -lehti on jo yli 30 vuoden ajan tiedottanut ihmeistä ja tarjoaa ilmiölle tämän selityksen. Päätoimittaja Benjamin Creme sanoo, että vaikkakin monet uskovat näiden kuvien esittävän UFOja, ”Meidän tietomme on, etä ne ovat enkeleitä” tai deevoja, kuten niitä kutsutaan itäisissä kulttuureissa. Cremen mukaan enkelievoluutio on ihmisevoluution kanssa rinnakkainen ja niiden koko vaihtelee pienestä valtaisaan. Tämä enkeli kuvattiin kuvattiin auringon lähellä ja molemmissa kuvissa on kyse samasta enkelistä. Share International sanoo, että ”Meidän tietomme asiassa on, että tuo enkeli on puolen maapallon kokoinen.”

Ihmeitä on tapahtunut tihenevällä tahdilla viimeisten kolmen vuosikymmenen aikana. Share International yhdistää ne suurempaan taustakertomukseen: henkisten opettajien tuloon julkisuuteen tänä kriittisenä aikana. Tuon ryhmän johdossa on Maailmanopettaja Maitreya, jota kaikki suuret uskonnot odottavat saapuvaksi, joskin kukin omalla nimellään. Share International kertoo, että Maitreya ei tule uskontojen sisäisenä hahmona, vaan opettajana sanan laajimmassa mahdollisessa merkityksessä ja kaikille ihmisille. Maailmanopettajan julkisuuteen tulo on väistämätöntä.


Uutinen NASAn kuvaamasta enkelistä oli USA:ssa nähtävissä Times squarellakin
Linkki NASAn kuva-arkistoon, enkeli 15.10.2012

Uutinen NASAn kuvaamasta enkelistä oli USA:ssa nähtävissä Times squarellakin
Linkki NASAn kuva-arkistoon, enkeli 20.2.2013


Share.fi tiedotti lehdistöä NASAN enkelikuvasta.

Alkuperäinen Share Internationalin lehdistötiedote: share-international.org/media/newsrelease95.pdf
PRNewswiren tiedotearkisto

Sivun alkuun