Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 7-8/2011: Polku kohti yhtenäisyyttä

Polku kohti yhtenäisyyttä

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Kun tämän erityislaatuisen ajanjakson historia kirjoitetaan, ihmiset tulevat, todennäköisesti ensi kertaa, ymmärtämään kuinka tärkeää ja kuinka keskeistä osaa hiljattaiset Lähi-Idän tapahtumat ovat näytelleet. Ällistyttävän kuuden kuukauden kuluessa, seuraten Tunisian ja Egyptin kansojen mallia, monet Lähi-Idän maiden asukkaat, jotka ovat olleet painostettuina sekä kahlehdittuina vuosisataisiin heimojen diktatoriseen hallintoon, ovat nousseet vaatimaan oikeuttaan vapauteen ja demokratiaan sekä oikeuttaan sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen sekä työhön. Se, mitä media kutsuu nimellä ”Arabikevät”, maksaa nyt niiden rohkeiden yksilöiden hengen ja kärsimyksen, jotka vapaaehtoisesti kuolevat veljiensä ja lastensa vapauden puolesta. Heitä kutsutaan tällä nimellä ja tätä he ovatkin: marttyyreitä.

Tästä pitäen tämä sama tapahtumain kulku tulee toistumaan kautta maailman. Jo nyt monet ihmiset organisoituvat toimiakseen samoin. Muutoksen kaava on vanginnut miljoonien mielikuvituksen ja pian se naulitsee maailman huomion. Ihmiset ovat ymmärtäneet, että urheana ja järjestäytyneenä he ovat voittamattomia. Mikään ei voi estää tätä muutosliikettä. Siihen ruumiillistuu Suunnitelman tulevaisuuden periaatteet. Maitreya on antanut sille äänen, joka nyt on maailman kansojen ääni.

Vanha järjestelmä

Vanha järjestelmä pyrkii kaikin keinoin lopettamaan tämän muutosliikkeen, mutta se ei loputtomasti kykene estämään elämän periaatteita: aina muuttuvan, aina muotoaan muuntavan elämän, joka tekee näin voidakseen paremmin ilmi tuoda luonteensa. Näin on tänäänkin ja näin tuo vanha järjestelmä tulee kuihtumaan ja uudet versot tulevat kukoistamaan, kun ihmiset pyrkivät paremmin ilmaisemaan ja manifestoimaan Uuden Ajan periaatteita: jakamista, oikeudenmukaisuutta, oikeanlaisia ihmissuhteita, rakkautta ja yhtenäisyyttä.

Kehitys

Ihminen, todellakin, on tällä tiellä. Mikään ei voi pysäyttää hänen kehittymistään edelleen, jos hän vain ajattelee yhtenäisyyden tavoin. Kaikki ihmiset etsivät yhtenäisyyttä, mutta ovat vain eksyksissä eri poluilla. Pitäkää aina johtotähtenänne yhtenäisyyden ja rakkauden periaatteita, ja tie tulee näyttäytymään itsestään.

Näin puhui Maitreya Kairossa, Tahrir-aukiolla. Parhaat heistä, jotka Häntä kuulivat, tulevat johtamaan veljiänsä ja sisariansa, ja tulevat osoittamaan heille tien. Tuon yksinkertaisen tien kohti veljeyttä ja rauhaa, oikeudenmukaisuutta ja kohti ilmentynyttä rakkautta.

Lähde: Share International -lehti, 07 / 2011.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun