Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Kirje päätoimittajalle kesäkuu 2015 – Toivon viesti

Jatkuva sarjamme kysymyksiä ja vastauksia henkisyydestä ja sen ilmiöistä

Benjamin Creme on luennoillaan vuosien varrella vastannut tuhansiin ja taas tuhansiin kysymyksiin Maitreya-ilmiötä koskien. Hän ottaa myös vastatakseen lukijoiden kysymyksiin Share International -lehden jokaisen numeron sivuilla. Tämä kirje on lehdestä 6/2015.

Arvoisa päätoimittaja!
Paraatin lopuksi 19.4.2015 osana ”Earth fair” juhlallisuuksia San Diegon Balboa-puistossa, siellä oli mies vihreisiin pukeutuneena altoilevan ja vaalea tukan omaava mies. Hänellä oli kyltii, jonka toisella puolella luki ”Maitreya on tulossa” (tai sen sisältöistä) joka kiinnitti huomioni omasta kojustamme. Hän sitten kääntyi ja kyltin toinen puoli luki ”Tammikuussa 2017”. Käännettyään kyltin hän katsoi meihin päin ja virnisti tavalla, joka muistutti minua ajasta jolloin Los Angelesissa saatuani tavanomaista voimakkaamman energiasykäyksen ylivalaisun yhteydessä kun Benjamin Creme oli katsonut minuun, olin nähnyt kahdet kasvot. Cremen omat kasvot katsoivat toisaalle, mutta tuo varjokasvo jatkoi minuun katsomista samankaltaisesti virnistäen.

Emme San Diegossa törmänneet itsemme lisäksi kehenkään muuhun jakamassa julkitulon informaatiota ja koska en muista nähneeni samankaltaista herraa, oliko hän tavallinen Earth Day -osallistuja?
J. McN., San Diego, Kalifornia, USA.

(Benjamin Cremen Mestari vahvistaa, että mies oli Mestari Jeesuksen puhemies.)

Lähde: Share International -lehti.

Benjamin Creme käytti 40 vuotta elämästään levittääkseen tietoa Maitreya Maailmanopettajan ja Viisauden Mestareiden ilmestymisestä nykymaailmaan. Tänä aikana hän vastasi kysymyksiin, jotka kattoivat laajan aihepiirin. Tässä jaksossa hyödynnämme tätä lähdettä.


Sivun alkuun