Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Mestarin sanoin -artikkeli 9/2011: Muutos kohti yhtenäisyyttä

Muutos kohti yhtenäisyyttä

- Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä

Kun ihmiskunta lopulta tulee ynnäämään nykytilanteensa, heidän on varmastikin myönnettävä ettei kaikki ole sen kannalta hyvin. Poliittiset, taloudelliset, sosiaaliset ja ympäristölliset olot ovat täynnään ongelmia, jotka koettelevat aivan jokaisen maan kestokykyä äärirajoilleen asti. Jopa niissä maissa, joissa näyttäisi olevan taloudellinen ylivalta tällä hetkellä, on ongelmia, jotka estävät niiltä sen hyvinvoinnin joka niillä niiden vaurauden pohjalta näyttäisi olevan. Mikä estää valtioita saavuttamasta suhteellista taspainoa ja hyvinvointia? Miksi jopa iäkkäät, kokeneet ja vauraat valtiot syöksyvät yhtäkkiä kaaokseen ja vaikeuksiin? Miksi kärsimys ja koettelemukset niin monille: mikä estää laajemman yhtenäisyyden tunteen ja laajemman yhtenäisyyden ilmenemisen? Vastaukset näihin kysymyksiin ovat moninaiset ja vaihtelevat, mutta ainut yhdistävä tekijä on aika – tuo ajankohta Maan historiassa, kun kysymykset esitetään.

Ei yksikään muu

Tämä ajanjakso on erilainen kuin mikään aiempi maailmanhistoriassa. Muutokset tällä hetkellä ovat valtaisat ja ylittävät ihmisen käsityskyvyn ja ne tulevat muuttamaan elämän iäksi ja perusteellisesti siitä minä me sen tunnemme.

Nämä muutokset tapahtuvat joka tasolla. Jotkut niistä hitaasti, jopa itse Maan pinnan materiassa, toiset taas kasvavalla voimalla haastaen ihmisten kyvyn oikeaan vastineeseen.

Turhia ovat tässä viitekehyksessä ne väsyneet taaksepäin luotaavien poliitikkojen ideat, jotka ovat juurtuneet vallan ja aseman lumeeseen. Tänä päivän ihmiset ovat omien johtajiensa edellä ja ihmiset lausuvat ääneen ymmärryksensä sekä tarpeensa. Maassa toisensa perään ihmisten ääni saavuttaa suuremman kohdentumisen ja erottelukyvyn. Miljoonat ovat tänä päivänä koulutettuja sekä varmoja omista tarpeistaan: rauhaa, työtä ja toivoa omasta tulevaisuudestaan. Kasvava yhtenäisyyden tunne myös alkaa ohjata heidän odotuksiaan ja vaatimuksiaan. He tietävät etteivät ole yksin maailmassa, vaan että heillä on miljoonia veljiä ja sisaria kaikkialla, joilla kaikilla on samat ongelmat ja tarpeet.

Tällä tavoin, vaikkakin ehkä tietämättöminä Hänen läsnäolostaan ja opetuksistaan, he reagoivat Maitreyan energiaan ja vaikutukseen ja rakentavat tulevaisuuden puitteet.

Lähde: Share International -lehti, 09 / 2011.

Tämä artikkelisarja ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se avaa ihmisen suhdetta häntä ympäröivään. Mestari, on yksi Henkisen Hierarkian Mestareista. Hänen nimensä on laajalti tunnettu esoteerisissa piireissä, mutta sitä ei monistakaan syistä anneta vielä julkisuuteen. Maitreya on Henkisen Hierarkian johdossa olevan Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi. Maitreya tunnetaan myös Kristuksen, Buddhan, Krishnan, Imam Mahdin tai Messiaan nimillä. Maitreya on aloittanut tammikuussa 2010 tv-esiintymisten sarjan, joka tulee johtamaan julkitulon päivään, jolloin Hän julkistaa todellisen henkilöytensä.

Share International -lehden synnystä alkaen Benjamin Cremen Mestari on antanut artikkelinsa julkaistavaksi tuoreeltaan ja käytettäväksi silloin kun maailman tapahtumat sitä edellyttävät. Monet näistä artikkeleista tuntuvat todellakin jopa vielä ajankohtaisemmilta tänä päivänä kuin niiden ensijulkaisun yhteydessä.


Sivun alkuun