Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Maitreyan viesti 31.3.2016

summary: Pian ihmiskunta kokonaisuudessaan tulee havahtumaan Minun läsnäolooni ja täydessä halukkuudessa tulee hyväksymään tämän, meidän maailmamme muodonmuutoksen.

Maitreyan viesti 31.3.2016

– Maitreyalta, Benjamin Cremen välityksellä

Nämä ajat ovat vaikeita monille. Jopa kaikkein parhaimmat ja läheisimmät tuntevat epäilysten ja varautuneisuuden tuskan.

Mutta kun sanon, että maailman edessä teen työtä kanssanne ja yhtenä teistä, on se totuus.

Niin ikään kun sanon, että totisesti se aika on lähellä, kun kaikki ihmiset tulevat tunnistamaan Minun kasvoni ja tulevat reagoimaan, on se totuus.

Vain Laki määrää Minun odottavan vielä hyvin pienen ajan, mutta Lain puitteissa olen totisesti teidän kanssanne päivittäin, jatkuvassa yhteisymmärryksessä teidän tarpeidenne sekä Minulle tarjoamienne mahdollisuuksien kanssa.

Pian ihmiskunta kokonaisuudessaan tulee havahtumaan Minun läsnäolooni ja täydessä halukkuudessa tulee hyväksymään tämän, meidän maailmamme muodonmuutoksen.

Muistakaa, että olemme yhden sivilisaation alussa ja toisen lopussa, yhdessä maailmanhistorian eeppisessä ajanjaksossa ja ymmärtäkää täten, että ihmiset tuntevat muutoksen tuskan.

Toisille se on pääsy vapauteen. Toisille se taas on varmuuden ja vakauden menetys.

Mutta veljeni, tuska tulee olemaan lyhytaikaista ja jo nyt monet tietävät tämän todeksi. Apua on saatavilla runsaasti auttamaan teitä näiden vaikeiden aikojen ylitse.

Hyväksykää innokkaina tämä ajanjakso ja tunnistakaa merkit uudesta.
Totisesti, totisesti olen kanssanne. Totisesti olen keskuudessanne monin tavoin.

Arvioikaa itse, Minun veljeni, kuinka lähellä olette odotuksiani uudesta maailmasta. Se tulee olemaan maailma, jossa kaikki ihmiset ovat yhtä, maailma jossa kaikki ihmiset toteuttavat luomisen iloa ja toteuttavat rakkaudella kykyään veljilleen osoittaa yksinkertaisuuden ja totuuden tie.

Benjamin Creme vastaanotti viestin Maitreyalta mentaalisen telepatian keinoin 31.3.2016. Lähde: Share International -lehti, toukokuu 2016.

Lisää Kristuksen viestejä

Sivun alkuun