Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Kohtaamisia -artikkeli: Kutoja luennolta

Kutoja luennolta

- Ihmisten kokemuksia, joissa mukana on ollut Maitreya, Maailmanopettaja

Arvoisa päätoimittaja,
Sunnuntaina 13.11.2005 olin menossa pitämään esitelmää kveekareiden kokoukseen Edinburghissa, kun noin 60:ssä oleva mies saapui yleisön joukkoon. Kysyin halusiko hän kupin teetä ennen kuin ilta alkoi, ja hän sanoi haluavansa. Se mikä oli hieman epätavanomaista, oli että kun puhe alkoi, mies otti välittömästi esiin ompelupuikot ja -langan, ja alkoi kutoa. Minun oli yritettävä pitää naama peruslukemilla, sillä näky huvitti minua. Mies oli pukeutunut varsin epämuodollisesti ja hänellä oli punainen liivi. Hänellä oli pienet silmät syvällä päivettyneessä kehossaan ja hänen olemuksensa oli hyväntahtoinen.

Koska paikalla oli vain kourallinen yleisöä, kehoitin yleisöä esittämään kysymyksiään puheen lomassa. Kutojamies, vaikkakin näytti olevan paneutunut kutomiseensa, kuunteli tarkoin ja kysyi useita kysymyksiä. Joka kerta hän oli äärettömän kohtelias ja vaikutti aivan kuin hänen kysymyksensä olisi suunniteltu saamaan minut täydentämään tai selventämään kertomaani, jotta se olisi paremmin ymmärrettävissä. Miehen kysymykset eivät olleet skeptisiä, epäileväisiä tai negatiivisia, vaan ne olivat kaikki ennemminkin tiedonhaluisia.

Esitelmän jälkeen hän esitteli itsensä Danieliksi ja antoi minulle osan kuviota, jonka hän oli kutonut. Hän kutsui sitä nimellä "ystävällinen neliö" ja pyysi minua ottamaan lahjana sen vastaan. Hän antoi muutaman muun "ystävällisen neliön" muillekin yleisön jäsenille. Puhuimme hieman lisää ja mies kertoi, että hänelle oli tehty 13 aivokirurgista leikkausta ja se oli vaikuttanut hänen muistiinsa. Minusta se oli hätkähdyttävää, läpikäydä niin monta leikkausta.

Keskustelumme kuluessa hän toisti yhden aiemmista kysymyksistään koska hän ei voinut muistaa oliko sen jo aiemmin kysynyt. Mietin itsekseni oliko mies suoranainen heijastuma minusta sillä minullakin on parannusta kaipaava muisti.

Koska tämä kohtaaminen oli hieman erikoinen, tulin ajatelleeksi josko kyseessä oli joku Mestari?
C.P., Edinburgh, Skotlanti.

(Benjamin Cremen Mestari vahvistaa, että "kutoja" oli Maitreya.)

Lähde: Share International -lehti.

Maitreya näyttäytyy erilaisissa ja usein iloa tuottavissa asuissa tai yhteyksissä ihmisille kautta maailman. Noiden kohtaamisten tarkoitus on tuoda lohtua tai iloa ihmisille. Samalla Maitreya usein myös osoittelematta osoittaa jonkin asian. Usein kohtaamisissa on mukana Mestari Jeesus. Jotkut kohtaamiset ovat sellaisia, joissa yksinomaan Mestari Jeesus on roolissa. Joissakin Maitreyan tai Mestari Jeesuksen avustaja taikka Mestari Jeesuksen oppilas. Ne ilmiasut, jotka näihin kohtaamisiin valitaan ovat tarkoituksellisesti valittuja ja ne luovat joskus jatkumon. Kuten oli tapauksessa, jossa Maitreya näyttäytyi konduktöörin asussa samalle henkilölle, mutta noiden tapahtumien välillä oli kulunut vuosia ja jälkimmäisellä kerralla "konduktöörikin" oli vanhentunut. Aina nämä kohtaamiset ovat syvästi koskettavia. Joskus outo kohtaaminen on enemmän, kuin vain outo.


Sivun alkuun