Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

UFOt ovat osa planeetan kehityskulun merkkejä

Suomessa jaettujen lehdistötiedotteiden arkisto.
Ultra-päivistä kertoessaan HS (10.7.2010) otsikoi, että UFO-havaintojen määrä olisi laskussa, mutta näin ei suinkaan ole, vaan tilanne on asioita tarkemmin seuraavan näkökulmasta pikemminkin päinvastoin.

share.fi – Lehdistötiedote,
julkaisuvapaa heti

Lehdistötiedote julkaistu 11.7.2010

UFOt ovat osa ihmiskunnan historiankirjoitusta, kuten Jeesuksen tarinakin

Ihmiskunnan historiankirjoitus on täynnään suurten opettajien tarinoita. Tällaisia ovat kirjoitukset Buddhasta ja Jeesuksesta ja vaikkapa Herkuleesta. Yhteistä näille kertomuksille on se, että ne ovat kuvauksia todellisista ihmisistä, jotka ovat toimineet omassa elämässään kertoakseen ihmisen todellisesta luonteesta henkisenä olentona, eikä vain fyysis-psykologisena eliönä vailla sielua, kuten nyt länsimaissa laajasti vallalla oleva kanta tuntuu olevan. Keskeistä on siis ymmärrys, että me olemme ihmisinä yksilöllisiä osia Jumalaa ja siltikin ihmiskuntana osa ääretöntä kokonaisuutta jonka omin sekä syvin olemus on rakkaus, kuten Jeesuskin opetti.

Osana meidän kaikkien kehitystä on kulkumme puhtaasta Jumalan hengestä pelkkään materiaan ja taas takaisin silkkaan henkeen. Näin Jumalaa kokee itsensä, kauttamme. Olemme ihmiskuntana nyt noin puolivälissä tuota kulkua ja siksi, valitettavasti, nykyaikana materialismin ote pitää vielä useita meistä pauloissaan. Emme vielä täysin uskalla myöntää, etteivät raha ja materia suinkaan ole onnellisen elämän perusta. Näin ei kuitenkaan enää kauaa tule olemaan, sillä UFO-havaintojen lisääntymisten taustalla on tieto siitä, että ihmiskunta on jälleen kerran saanut joukkoonsa suuren opettajan, jonka tehtävänä on toimia luotsinamme pois tästä itsekkyyden ajasta. Tuon Maailmanopettajan henkilökohtainen nimi on Maitreya.

Kyse on siten tapahtumainkulusta planeetallamme, jossa ihmiskunta (kuten uutisista lukemalla voimme todentaa) on ajanut itsensä tilanteeseen, jossa lähes lukemattomien ongelmien vyyhti uhkaa meitä ja tuo näennäinen Gordionin solmu odottaa avaamistaan. Meidän on kollektiivisesti valittava: jatkaako nykymenoa ja mm. pilata planeetan ekosysteemi peruuttamattomasti vaiko alkaa kohdella Maata sinä jota se todella on: elävänä sielun omaavana olentona, joka tarjoaa meille asuinpaikan tässä suunnattomassa maailmankaikkeudessa. Tuohon valintaan niveltyy erottamattomasti myös se, että meidän on hyväksyttävä se tosiasia, että olemme kaikki yhtä suurta perhettä, jonka jäsenet – kaikki – ansaitsevat oikeudenmukaisen ja inhimillisen kohtelun – puhun jakamisen periaatteen hyväksymisestä globaalina tosiasiana – siten, ettei joka päivä 25 000 ihmistä kuolisi nälkään vain sen vuoksi, etteivät YK:n perustaneet maat noudatakaan omia lupauksiaan tai YK:n ihmisoikeuksien julistusta.

 

Maailmanopettaja

Edellä mainittu Maailmanopettaja on Jeesuksen ja Buddhan tavoin tullut auttamaan ihmiskuntaa tekemään tuon valintamme jälkeisen työn. Maailmanopettaja on siis osa sitä Jumalan suunnitelmaa, joka planeetallamme on käynnissä ja osa sitä aurinkokuntamme suunnitelmaa, jossa kaikki planeetat, Tellus mukaanlukien, ovat osa kokonaisuutta, joka kehittyy yhdessä. Yhdessä kehittymisen tueksi lähiplaneettamme, Mars ja Venus etunenässä, lähettävät avuksemme avaruusaluksiaan, jotka tunnemme nimellä UFO. Nuo alukset ovat täällä yhtäältä indikaationa siitä, että elämää muuallakin todella on ja toisaalta mm. puhdistamassa ydinsäteilyn niitä osia, joita tieteemme mittarit eivät vielä kykene mittaamaan, mutta jotka yhtä kaikki aiheuttavat vaikkapa autoimmunisairauksia kun niitä syntyy atomivoimaloidemme käytöstä.

Maailmanopettaja Maitreya odottaa tällä hetkellä kulisseissa ihmiskunnalta lupaa astua laajaan julkisuuteen. Hän joutuu odottamaan lupaamme siksi, että ihmiskunnalla on vapaa tahto ja siten myös oikeus joko valita ottaa vastaan meille Maitreyalta tarjottu opetus ja apu, tai olla tekemättä niin. Osana tätä Maailmanopettajan julkisuuteen tulon prosessia ovat nyt puheena olevat lisääntyneet UFO-havainnot, mutta myöskin esimerkiksi vuonna 1995 todistetut Hindujen pyhätöissä nähdyt ihmeet, joissa patsaat ”joivat” niille tarjotun maidon, taikkapa useissa katolisissa maissa viime vuosina nähdyt oliiviöljyä ja verta kynelehtivät patsaat. Nelonen esitti alle kuukausi sitten ohjelman, jossa nuori intialaistyttö, Twinkle Dwivedi Lucknorista Uttar Pradeshista, oli jo kahden vuoden ajan itkenyt verta. Kyse on saman suurilmiön eri ilmenemismuodoista: Maailmanopettajan tulosta laajaan julkisuuteen ihmiskunnan opettajaksi ja coachiksi, mutta todellakin vain vapaan tahtomme puitteissa annetun luvan turvin. Yhtä lailla UFOjenkin osalta on kyse vapaan tahtomme loukkaamattomuudesta – ne eivät voi yksinkertaisesti laskeutua eduskuntatalon portaille ja täten ”pakottaa” tietoa itsestään meille, vaan ne antavat hienovaraisia vihjeitä ilmaantumalla väkijoukoille tai yksittäisille ihmisille. Näiden havaintojen määrä on nyt väittämäni mukaan kasvussa.

Lukuisien muiden todellisten havaintojen lisäksi, joista otettuja kuvia ja videoita olen itsekin nähnyt satoja, viimeisen vuoden aikana on tehty myös kaksi lähes uskomatonta spiraalimaisen valon havaintoa, toinen Norjassa 9.12.2009 ja toinen Australiassa 6.5.2010. Kyse ei kummallakaan kerralla ollut ohjuskokeesta, vaan nimenomaan edellä kuvaamani Maailmanopettajan Maitreyan julkisuuteen tulon prosessiin liittyvä UFO-havainto.

Nykyajan ihmisenä ymmärrän toki, että äkkisältään luettuna edellä kerrottu kuulostaa vähintäänkin fantastiselta, jopa fantasialta. Kaikki väitteeni ovat kuitenkin tarkistettavissa ja todennettavissa median raportein ja kertomuksin, jotka yhteen laittamalla luovat loogisen ja koherentin kuvan toivorikkaasta tulevaisuudesta meille kaikille, kunhan alamme jokapäiväisessä elämässämme toteuttaa jakamisen periaatetta. Avoin mieli onkin välttämätön edellytys sille, että voimme lajina oppia uutta.

Tämä on Helsingin sanomille 11.7.2010 lähetetty yleisönosaston kirjoitus, jota HS ei julkaissut. Se on siksi julkaistu lukijoidemme tiedoksi täällä… (linkit ja väliotsikot on lisätty jälkikäteen, samoin painotukset)

Suora kestolinkki tähän tiedotteeseen: www.share.fi/lehdistolle/ufot-ovat-osa-planeetan-kehityskulun-merkkeja/

Taustatietoa:

Yli 30 vuoden ajan brittiläinen taiteilija, luennoitsija ja kirjailija Benjamin Creme on valmistellut tietä maailmanhistorian suurimmalle tapahtumalle – Maailmanopettajan Maitreyan ja Hänen ryhmänsä, Viisauden Mestareiden julkisuuteen tulolle. Miljoonat ihmiset ovat kuulleet tämän informaation ja miljoonat odottavat tätä tapahtumaa tapahtuvaksi.
Sitten 19.7.1977 Maitreya on asunut Lontoon aasialaisessa yhteisössä valmistellen julkisuuteen astumistaan. Monien eri uskontokuntien odottamana, Maailmanopettaja tunnetaan eri maailmanuskonnoissa eri nimillä kuten Kristus, Imam Mahdi, Buddha, Krishna tai Messias, mutta kaikki nämä eri nimitykset viittaavat samaan yksilöön, Maailmanopettajaan, jonka henkilökohtainen nimi on Maitreya.
Hän ei tule perustaakseen uutta uskontoa, vaan ollakseen opettaja kaikelle ihmiskunnalle. Hänen keskeinen viestinsä tiivistettynä on ”Jaa ja pelasta maailma.” Heille, jotka etsivät merkkejä Hänen tulostaan, Maitreya on manifestoinut ihmeitä kautta maailman ja siten koskettanut miljoonien sydämiä valmisteluna Hänen väistämättömälle julkisuuteen tulolleen.
Kun Maitreya ja Hänen ryhmänsä on avoimesti maailmassa ojentaen auttavan kätensä ja oppinsa meille, ihmiskunnalle taataan ei vain tie selvitä nykyongelmistaan, vaan loistokas tulevaisuus, jossa oikeudenmukaisuus ja rauha vallitsevat.

share.fi
PL 161
00211 Helsinki
www.share.fi

Sivun alkuun