Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Kysymyksiä ja vastauksia talvi 2018

Jatkuva sarjamme kysymyksiä ja vastauksia henkisyydestä ja sen ilmiöistä

Benjamin Creme on luennoillaan vuosien varrella vastannut tuhansiin ja taas tuhansiin kysymyksiin Maitreya-ilmiötä koskien. Hän ottaa myös vastatakseen lukijoiden kysymyksiin Share International -lehden jokaisen numeron sivuilla. Nämä kysymykset ovat luennolta Lontoosta, 14.6.2007.

K: Mitä tarvitsemme valtiojohdolta?

V: Ne miehet, jotka luulevat hallitsevansa maailmaa tänä päivänä, hallitsevat armeijoidensa voimalla. Se kaikki on lumetta, puhdasta itsetutkiskelun puutetta. He yrittävät kaikki näyttää niin fiksuilta, niin fiksuilta, mutta oikeasti he eivät ole fiksuja: he ovat erittäin hyviä kiertelemisessä. Heidän mielensä ovat niin kieroutuneita, että he voivat kääntää kaikki totuudet niiden vastakohdiksi, mutta se ei ole ollenkaan fiksua, ei syvällisesti katsottuna älykästä, eikä se liioin ole hyödyllistä maailmalle. Se mikä on hyödyllistä maailmalle, on vaikutusvaltaisessa asemassa olevat ihmiset, jotka käyttävät vaikutusvaltaansa parantaakseen maailmaa, luodakseen turvallisemman maailman, joka on vapaa nälästä, työttömyydestä, terrorismista ja sodasta. Se on se, mitä ihmiset tarvitsevat valtiojohdolta.

K: Kyllä, mutta miten saamme valtiojohdon huomion?

V: Valtiojohto on täällä palvelemassa ihmisiä, ei toisin päin. Hyvin pian ihmiset tulevat heräämään tämän tosiasian äärelle ja he tulevat marssimaan ja taas marssimaan ja siten vaatimaan oikeudenmukaisuutta maailmaan. Voimaantunut ja sivistynyt yleinen mielipide tulee olemaan se, mikä pelastaa maailman. Tuo sivistys tulee Maitreyalta, ja niitä keinoja toimia, jotka ihmiskunta voi oppia, on alettu jo hyödyntää. Ihmiset osallistuvat mielenosoituksiin, sillä se on heille eräs heidän voimansa osoittamisen keino. Tärkeintä on, että aate on yksinkertainen: tuo aate on vapaus, oikeudenmukaisuus ja jakaminen. Tärkeää ei ole valaiden, tai kettujen, tai tämän tai tuon kasvin tai eläimen pelastaminen, vaan tärkeää on maailman tarpeiden tunnistaminen yksinkertaisin sanakääntein.
Toim.huom. tätä julkaistaessa on juuri saatu konkreettinen osoitus mielenosoitusten voimasta, kun Ranskan keltaliivit saivat hallituksensa siirtämään epäsuosittua polttoaineen hinnan korotusta. Lähde: https://yle.fi/uutiset/3-10539951

K: Mikä on oikeudenmukaisuuden ja rauhan välinen yhteys?

V: Rauha on ennen kaikkea se mitä tarvitsemme, sillä ilman rauhaa maailmalla ei ole tulevaisuutta. Ja se mitä tarvitsemme rauhaa varten on ennen kaikkea oikeudenmukaisuus. Ilman oikeudenmukaisuutta rauhaa ei koskaan tule olemaan. Jos asuu kahdessa kolmasosasta maailmaa – ei siis teollisuusmaissa tai G7-maissa – ei luultavasti tunnu siltä, että eläisi oikeudenmukaisessa maailmassa. Kaksi kolmasosaa maailman ihmisistä ei nauti minkäänasteisesta oikeudenmukaisuudesta. Oikeudenmukaisuutta ei löydy kuin sille pienelle osalle ihmisiä, jotka muodostavat G7-maat ja jotka luulevat, että maailma kuuluu heille. Mutta ihmiset kautta maailman tulevat näyttämään heille, ettei se kuulu heille: maailma kuuluu meille kaikille, ja kaikille meille yhtäläisesti. En tarkoita sitä, että kaikki maailmassa täytyy jakaa tasapuolisesti, mutta ihmisten tarpeisiin nähden kylläkin.

K: Mitä mieltä olette pakolaiskriisistä?

V: Jos luulemme, että voimme toimia kuten olemme toimineet tähänkin asti, sillä aikaa kun ihmisiä saapuu Afrikasta ja yrittää päästä maihin Maltalla tai Espanjassa tai Italiassa, ja heidät jätetään hukkumaan Maltan satamien ulkopuolelle, niin meidän täytyy harkita uudelleen ajattelutapaamme. Me emme voi puoltaa tuollaista epäinhimillisyyttä. Epäinhimillisyys johtaa epäinhimillisyyteen, ja jos voi sallia yhdenlaista epäinhimillisyyttä, kykenee lopulta sallimaan kaikenlaista epäinhimillisyyttä – niin terrorismia kuin sotaakin – ja päätyy George Bushin ja Tony Blairin kaltaiseksi. Joksikin jolla ei ole omaatuntoa tai käsitystä omasta typeryydestään ja ihmiseksi, joka on kyvytön rehellisyyteen itsensä kanssa.

K: Suurin osa poliitikoista on korruptoituneita. Eli mikä on ratkaisu?

V: Me tarvitsemme rehellisyyttä politiikassa ja vain uudessa politiikassa tulee olemaan rehellisyyttä, johtuen siitä työstä, jota Mestarit ovat tehneet heidän keskuksistaan käsin vuodesta 1975 asti. He ovat työskennelleet sellaisten ihmisten kanssa, joilla on vakaumusta, sellaisten ihmisten kanssa, jotka ovat täydellisen rehellisiä, ja joita ajaa yksi ajatus: palvella maailmaa parhaan kykynsä mukaan. Mestarit ovat opettaneet heille erilaiset keinot ja lähestymistavat lukuisiin ongelmiin, jotka tulevat esille tulevana aikakautena. Julkitulon päivän jälkeen heidät valitaan valta-asemiin, johtuen heidän puhtaasta epäitsekkyydestään, heidän ilmeisestä älykkyydestään ja oikeasta tavasta ajatella, ja näin tulee täysin uusi vaihe saamaan alkunsa ja ihmiskunta itse tulee saamaan sen aikaan.

Maitreya on sanonut: “Minä olen vain suunnitelman arkkitehti, te olette totuuden temppelin halukkaat rakentajat.” Totuuden temppeli on uusi sivilisaatio. Tuo sivilisaatio tulee olemaan jotain niin uskomatonta, ettemme pysty sitä kuvittelemaan. Siihen vaaditaan vain sen periaatteen hyväksyntää, että olemme yhtä, että ihmiskunta on yhtä, ja että siitä syystä maailman luonnonvarojen jakaminen on luonnollista perheen kesken. Sillä niin perheen parissa toimitaan – kaikki mitä perhe saa jaetaan. Ihmiskunta on perhe ja sen tulisi toimia samalla tavalla. Näin tulee Maitreya opettamaan.

K: Ihmiset kaikkialla ovat pelokkaita. Olemmeko todella valmiita Maitreyalle ja Mestareille? Mistä sen voi tietää?

V: Miljoonat ihmiset ovat valmiita tätä varten. Ihmiskunta ei ole koskaan ollut näin valmis. Ihmiskunta on kauhun kangistama, kun se katsoo tulevaisuuttaan kohti. Jokainen kerta kun Iranista, Pohjois-Koreasta tai jopa Irakista puhutaan, aiheuttaa se ympäri maailman kylmiä väreitä miljoonissa ihmisissä, jotka ovat pelon ja sen seuraamuksen, eli stressin kuormittamia. He kaikki elävät stressin keskellä, eivätkä ihmiset halua sitä enää, mutta he eivät myöskään tiedä kuinka päästä eroon siitä. Nuo ihmiset eivät enää katso televisiota tai lue sanomalehtiä, koska he eivät kestä huonoja uutisia. He näkevät vain huonot uutiset, aivan kuin sen kuukauden aikana ei olisi muuta tapahtunutkaan, kuin huonoja asioita. He näkevät vain huonoja uutisia, sillä juuri sitä televisiosta tulee ja juuri siitä sanomalehdissä kirjoitetaan, ja se on juuri se, mikä myy lehtiä. Kaikki sensaatiomainen myy ja juuri siitä joka puolella maailmaa uutisoidaan.

Mutta samaan aikaan Mestarit näkevät maailman ja kaikki ne liikkeet, suuntaukset ja trendit, jotka ovat päinvastaisia. He näkevät sen energian, jota Maitreya ja Mestarit maailmaan suuntaavat, täyttävän kaikki tasot ja He näkevät ennen kaikkea sen energian, joka on lähtöisin suurelta Avataaralta, valtavalta kosmiselta Olennolta, joka ylivalaisee Maitreyaa, hyvin samankaltaisella tavalla, kuin Maitreya ylivalaisi Jeesusta Palestiinassa.

Kun Maitreya ylivalaisee minua, ylivalaisee Häntä Itseään samanaikaisesti Rauhan tai Tasapainon Henki, ja tuo Olento työskentelee Toiminnan ja Reaktion Lain kanssa, jotka ovat vastakkaisia ja yhtäläisiä. Hänen työnsä seurausta on muuttaa maailmalla vallitseva väkivalta, viha, eripura ja epäharmonia niiden vastakohdaksi niin, että voimme astua aikakauteen, joka koostuu levollisuudesta, harmoniasta sekä mentaalisesta ja fyysisestä tasapainosta, niiden vaikutuksen vastatessa tarkkana vastakohtana sitä väkivaltaa, vihaa ja eripuraa, joka nyt on vallalla. Kukaan ei tiedä, että tällaista on tapahtumaisillaan. Kaikki vain näkevät tämän eripuran ja epäharmonian, ja ovat siitä syystä peloissaan. Pelolle ei ole mitään tarvetta, kaikki on kääntymässä oikein päin.

Tästä eteenpäin pyörä kääntyy, on jo kääntynytkin, ja tulee edelleen kääntymään, kunnes kuona on ravisteltu irti nykyhetkestä, kunnes ihmiskunta ensimmäistä kertaa kunnolla avaa silmänsä näkemään näiden naurettavien valtionpäämiesten lumeet ja illuusiot. Heidän jotka luulevat voivansa hallita maailmaa, ja jotka luulevat, että se kuuluu heille. Se on menneisyyttä, se on Kalojen aikakautta. Tulevaisuus tulee olemaan etenkin siellä mistä tämän päivän nuoret löytää, ja nuoria tulisikin kohdella hellävaroen, lempeästi ja antaa heidän löytää omat paikkansa, ja antaa heidän näyttää vanhemmille ihmisille miten elää ja mitä maailmassa tarvitaan.

Lähde: Share International -lehti.

Benjamin Creme käytti 40 vuotta elämästään levittääkseen tietoa Maitreya Maailmanopettajan ja Viisauden Mestareiden ilmestymisestä nykymaailmaan. Tänä aikana hän vastasi kysymyksiin, jotka kattoivat laajan aihepiirin. Tässä jaksossa hyödynnämme tätä lähdettä.


Sivun alkuun