Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Kysymyksiä ja vastauksia lehdestä 1-2/2016

Jatkuva sarjamme kysymyksiä ja vastauksia henkisyydestä ja sen ilmiöistä

Benjamin Creme on luennoillaan vuosien varrella vastannut tuhansiin ja taas tuhansiin kysymyksiin Maitreya-ilmiötä koskien. Hän ottaa myös vastatakseen lukijoiden kysymyksiin Share International -lehden jokaisen numeron sivuilla. Nämä kysymykset ovat lehdestä 1-2/2016.

K: Sen jälkeen kun Maitreya aloitti televisioesiintymiset Kiinassa, onko Hän viime kuukausina esiintynyt myös muiden maiden televisioissa?

V: Kyllä, Japanissa, Indonesiassa, Vietnamissa, Malesiassa ja Intiassa sekä viimeisimpänä Intiassa.

(Lue koko televisioesiintymisten artikkeli, jossa kerrataan kaikki tapahtumat vuodesta 2010 aina tähän päivään: www.share.fi//maitreya/maitreya-televisiossa)

K: Työskenteleekö Maitreya yhä Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa?

V: Kyllä.

K: Onko Sai Baban odotettu kolmas inkarnaatio tapahtunut jo?

V: Ei.

K: Yhdysvaltojen ja Iranin välisissä neuvotteluissa on jälleen tapahtunut huikeaa edistymistä tammikuussa 2016. Pakotteet on kumottu, ilmapiiri on pehmentynyt ja historiallinen muutos on tapahtunut USAn ja Iranin välisissä suhteissa. (1) Voitteko kertoa vaikuttiko Maitreya tämän sovun syntymiseen? (2) Työskentelikö Maitreya lähettilään välityksellä päästäkseen päämääräänsä? (3) Onko Maitreya tunnettu molempien osapuolien neuvottelijoiden keskuudessa – ei tietenkään Maailmanopettajana, mutta ehkäpä oivaltavana ja etevänä diplomaattina tai jonkinlaisena virkailijana?

V: (1) Kyllä. (2) Kyllä. (3) Kyllä.

K: Perjantaina 23. lokakuuta 2015 hirmumyrsky Patricia suuntasi suoraan kohti Meksikon Tyynenmeren puoleista rannikkoa iskeäkseen Puerto Vallartan ja Manzanillon kaupunkeihin. Meteorologit sanoivat hurrikaanin olevan rajuin myrsky ikinä läntisellä pallonpuoliskolla ja mittasivat sen nopeudeksi 200 mailia tunnissa. Rannikon kylät ja kaupungit valmistautuivat pahimpaan, mutta kun myrsky saapui rannikolle, tuulet hiljenivät merkittävästi ja myrskyn suunta muuttui. Myrskyn ”silmä” kulki ihmeellisesti Puerto Vallartan ja Manzanillon välistä säästäen näin molemmat kaupungit suurelta tuholta, joka olisi tapahtunut, jos myrsky olisi iskenyt suoraan niihin. Lauantaiaamuun mennessä myrsky oli hälvennyt, vähän yli 12 tuntia sen jälkeen kun se oli saapunut rannikolle. Loppujen lopuksi hirmumyrsky Patricia laantui yhtä nopeasti kuin oli syntynytkin, myrskystä johtuvia kuolemia tai suurempia vahinkoja omaisuudelle ei ilmoitettu olevan. Ohjasiko Maitreya, Jumalallisen väliintulon asiamiehenä, hirmumyrsky Patrician suuntaa, laannuttaen sen tuulia ja kaiken kaikkiaan lieventäen sen rajuutta?

V: Kyllä.

K: Mitä tarkalleen ottaen tarkoitatte talouden romahtamisella? Tarkoitatteko sellaista vakavaa tilannetta, että me emme kykene nostamaan tilillämme olevia rahoja lainkaan? Vai koskeeko se vain suurempia rahamääriä? Varmastikin he, joilla on vain muutama tuhat puntaa, pystyvät nostamaan ne tililtään? Vai neuvotteko meitä mieluummin nostamaan kakki rahat tililtämme?

V: Talouden romahduksella viitataan yleensä pankkeihin ja isoihin yrityksiin, ei yksittäisiin ihmisiin.

K: Joulukuun vuoden 2015 Share Internationalin numerossa Mestarin artikkelissa ja siihen liittyvissä kysymyksissä ja vastauksissa, jotka koskivat ”viimeaikaisia tapahtumia Pariisissa”, sanottiin että ihmiskunnan reaktio Pariisin traagisiin tapahtumiin on mahdollistanut sen, että Maitreya kykenee toimimaan nopeammin kuin muuten olisi ollut mahdollista. Pian Pariisin hyökkäysten jälkeen pidetyssä YK:n ilmastokokouksessa melkein 200 maailman valtiota sitoutui ensimmäistä kertaa yhteisellä sopimuksella leikkaamaan kasvihuonekaasujen määrää ja välttämään vaarallisimpia ilmastomuutoksen vaikutuksia. Onko tämä merkittävä sopimus myös mahdollistanut Maitreyaa toimimaan nopeammin kuin muuten olisi ollut mahdollista?

V: Ei.

K: Oliko Maitreya mukana Champs-Élysées aukiolla pidetyssä mielenosoituksessa Pariisin ilmastokokouksen aikana 12. joulukuuta 2015?

V: Ei

K: Ranskalaisen Share-kollegan kuoleman jälkeen keskustelin toisen kollegan kanssa asiasta ja totesimme, että meillä oli molemmilla ollut samanlainen kokemus. Kolmen – neljän päivän ajan hänen kuolemansa jälkeen meillä oli hänestä hyvin selvä mielikuva. Tuntui kuin hän olisi ollut yhä täällä. Puhuessamme hänestä kolmen- neljän päivän jälkeen, emme enää aistineet häntä lähellämme. Tämä herättää useita kysymyksiä. Voisi kysyä, että koimmeko tämän ilmiön koska kuuluimme samaan Maitreyan paluusta tiedottavaan ryhmään vai jättikö hän meille vain jäähyväiset? Antaisitteko meille selityksen tälle ilmiölle?

V: Kyllä, te koitte tämän koska kuulutte samaan ryhmään – se ei ole mitenkään epätavallinen kokemus samaan ryhmään kuuluville.

K: Kun yritän ohjata jotakuta, minulla on suuria vaikeuksia kertoa sielun ja hengen eroavuudesta. Mestari Djwhal Khul sanoo teoksessaan Ponder on This: ”Hengen luonne voi älyllisesti paljastua vasta korkeamman asteen vihityille…”. Isäni muistiinpanoissa Wyethin luennolta viime sodan ajoilta kerrotaan, että astraalinen sekä alempi ja ylempi mentaalinen muodostavat sielun ja buddhinen (mihin on kiinnittynyt myös muistivarasto) ja henki ovat yhteydessä. Lisäksi mainitaan että sielu on kiinnittynyt ruumiiseen hopealangalla. Voitteko osoittaa minulle oikean suunnan?

V: Tosiasia on, kuten itsekin mainitsette, että sielulla ja hengellä on eri merkityksiä eri esoteerisissa opetuksissa. Esimerkiksi, katsokaa hengen määritelmä sanastosta Benjamin Cremen kirjasta The Ageless Wisdom Teaching (2009): ”Maitreya käyttää sanaa Henki terminä, joka on monien energioiden kooste – elämänenergia – elävöittäen ja innostaen yksilöä. Henki – sanaa käytetään myös, esoteerisemmassa merkityksessä, tarkoittamaan monadia (jumalallista kipinää), joka heijastaa itsensä sieluna” (sivu 68). Sanaston antama määritelmä sielulle on:” Yhdistävä tekijä hengen ja aineen välillä, siis Jumalan ja Hänen luoman muotonsa välillä” (s.68).

K: Viljakuviot ovat kaikki kauniita ja toisistaan poikkeavia. Onko olemassa luonteenomaisia piirteitä esim. marsilaisten tekemille viljakuviolle, piirteitä jotka esiintyvät kaikissa marsilaisten tekemissä viljakuvioissa? Onko venuslaisten tekemissä viljakuvioissa yhteisiä erityispiirteitä? Onko mahdollista välittömästi tunnistaa onko viljakuvio marsilaisten vai venuslaisten tekemä?

V: Joskus se on selväpiirteistä, jos on tottunut katselemaan monia viljakuvioita.

Lähde: Share International -lehti.

Benjamin Creme käytti 40 vuotta elämästään levittääkseen tietoa Maitreya Maailmanopettajan ja Viisauden Mestareiden ilmestymisestä nykymaailmaan. Tänä aikana hän vastasi kysymyksiin, jotka kattoivat laajan aihepiirin. Tässä jaksossa hyödynnämme tätä lähdettä.


Sivun alkuun