Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Uutisaihe: Erityislausuma hiljattaisista tapahtumista marraskuussa 2015

Erityislausuma hiljattaisista tapahtumista marraskuussa 2015

Erityislausuma Pariisin tapahtumista, marraskuu 2015

Mestarilta, Benjamin Cremen välityksellä, 14.11.2015

Niin raskasta kuin se on ollutkin Ranskan kansalle, hiljattaiset traagiset tapahtumat Pariisissa ovat mahdollistaneet tavan Maitreyan toimia nopeammin kuin muuten olisi ollut mahdollista. Niin traagista kuin se monille on ollutkin, tapahtumat ovat vapauttaneet Hänet toimille. Muistakaa tämä ja olkaa valmiita Hänen julkitulolleen.

Benjamin Creme vastaa kysymyksiin Pariisin tapahtumia koskien.

K. Sanoisitteko, että Pariisin hirvittävät tapahtumat ovat nopeuttaneet vaiko hidastaneet Maitreyan julkituloa?
V. Tapahtumathan ovat kova koettelemus heille, joita se läheisimmin koskee, mutta se on avannut Maitreyalle ovia, jotka muussa tapauksessa olisivat pysyneet suljettuina pidempään.

K. Mikä tekijä Pariisin tapahtumissa ”on avannut Maitreyalle ovia”?
V. Ihmisten invokatiivinen suruvalitus vastineena maailman moniin ongelmiin on yksi tekijä. Toinen tekijä on se, että riittävän moni ihminen kautta maailman reagoi Pariisin tapahtumiin valitsemalla rakkauden, yhtenäisyyden ja suvaitsevaisuuden. Tämän tragedian valtavuus on tuonut monet ihmiset yhteen tavalla, joka ei ollut aiemmin ilmeistä. Se on osoittanut, että ihmiskunta on lähempänä yhtenäisyyden ajatusta kuin mitä saattaisimme ajatellakaan ja tämä puolestaan on värittänyt ihmisten tapaa reagoida. He ovat osoittaneet olevansa valmiita oikean kaltaiseen muutokseen.

K. Olisivatko Mestarit voineet estää Pariisin tapahtumat?
V. Monet niissä ryhmissä, joiden kanssa työskentelen, ja todennäköisesti ihmiset kaikkialla ajattelevat ettei Maitreyan olisi tullut sallia tämän tapahtua. Maitreya tuntee Lain, luonnollisestikin. Hän tietää kuinka paljon Hänen on oikeutettua puuttua peliin ilman, että rikkoo meidän vapaata tahtoamme vastaan.


Tahdomme myös muistuttaa lukijoita Benjamin Cremen Mestarin artikkelista, joka on tänä päivänä yhtä ajankohtainen kuin sen ensijulkaisun ajankohtana. Lukijoitamme saattaa kiinnostaa tietää, että New Yorkin 11.9.2001 hyökkäysten yhteydessä USA:n silloista hallitusta neuvottiin Henkisen Hierarkian taholta pidättäytymään kostinhimoisesta vastahyökkäyksestä. Hiljattaiset tapahtumat saattavat selvästi tietyksi, että sama neuvo pätee edelleen. Rauha ja oikeudenmukaisuus kaikille on oltava tavoitteena ja maailman resurssien jakaminen on ainoa tapa päästä siihen. Kun tulkitsee tavallisten ihmisten kaikkialla sydämestä lähtöisin olevaa toivetta rauhasta, näyttäisi siltä, että riittävän moni reagoi tavalla jolla Maitreya on aina sanonut tietävänsä meidän reagoivan: ”Sydämeni kertoo minulla vastauksenne, valintanne ja se iloitsee.”

Artikkeli 11/2001 Sharen englanninkielisellä sivustolla.

Julkaistu, 18.1.2016.

Henkisen Hierarkian tulo julkisuuteen on ihmisen näkökulmasta verkkainen prosessi. Tänä päivänä uutiseksi luokiteltavaa tapahtuu harvakseltaan. Tähän osioon on koostettu taustatapahtumia, jotka täydentävät kokonaiskuvaa Hierarkian julkisuuteen tulosta.


Sivun alkuun