Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Uutisaihe: Brexit ei viivästytä Hierarkian ja Maitreyan julkituloa

Brexit ei viivästytä Hierarkian ja Maitreyan julkituloa

Useiden kuukausien ajan Yhdistynyt Kuningaskunta on kuullut poliitikoilta omassa maassaan ja ulkomailta sekä asiantuntijoilta ja taloustieteilijöiltä tulisiko Britannian jäädä EU:hun vaiko lähteä siitä. Kesäkuun 24. päivänä 2016 Britannia ja muu Eurooppa heräsivät kuulemaan, että britit olivat äänestäneet lähdön puolesta.

Äänestystulos ei ole se mitä Henkinen Hierarkia olisi neuvonut tekemään, mutta Britannian päätös ei myöskään suista kiskoilta Maitreyan suunnitelmia. Kun Benjamin Cremeltä ja tämän Mestarilta kysyttiin mielipidettä, vastaus kuului: ”Mestarit eivät ole huolissaan” ja että tapahtumat tulevat pian osoittamaan, että mikään ei voi estää suunnitelmassaan Maitreyaa ja Viisauden Mestareita, jotka Häntä seuraavat julkisuuteen. Creme neuvoo maltillisuuteen reaktioissa ja jatkettuun työhön Julkitulon ja Maitreyan olemassa olon ja väistämättömän julkitulon informoinnissa.

Benjamin Creme on aina sanonut, että olisi virhe jos Britannia omaksuisi yhteisvaluutta Euron ja Britannia on toden totta pitänyt oman valuuttansa. Mestarit suosittavat yhtenäisyyttä moninaisuudessa ja Maitreya itsekin varoitti federalismista, joka johtaisi kansallisten identiteettien katoamiseen. Kuitenkaan olo EU:n jäsenenä ei ole sen pyrkimyksen kanssa ristiriidassa. Itse asiassa päin vastoin, sillä kun liikumme kohti globaalia maiden yhteisöä, kunkin maan tehtäväksi tulee antaa omat ominaisuutensa mukaan ja siten rikastuttaa kokonaisuutta kuitenkaan itsenäisyyttään menettämättä, taikka kansallista kulttuuriaan tai identiteettiään menettämättä. Ihmiskunnan päämääränä on yhtenäisyys moninaisuudessa ja se, että on olemassa järjestelyt, jotka suojelevat sekä moninaisuuden että sisäsyntyisen ykseytemme.

Lue lisää yhtenäisyys moninaisuudessa -kirjasta

Julkaistu, 28.7.2016.

Henkisen Hierarkian tulo julkisuuteen on ihmisen näkökulmasta verkkainen prosessi. Tänä päivänä uutiseksi luokiteltavaa tapahtuu harvakseltaan. Tähän osioon on koostettu taustatapahtumia, jotka täydentävät kokonaiskuvaa Hierarkian julkisuuteen tulosta.


Sivun alkuun