Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Ihmeet ja merkit -artikkeli: Itkevä Neitsyt-Marian patsas Murassa, Espanjassa

Itkevä Neitsyt-Marian patsas Murassa, Espanjassa

- Ihmeitä maailmalta

Tämä marmoripatsas sijaitsee Murassa, 50 km pohjoiseen Barcelonasta, missä hiljainen kyläelämä ravistui eloon, kun 16.3.1998 paikallinen pappi Lluis Costa huomasi tämän 70 cm korkean patsaan itkevän verikyyneleitä. Patsas oli aiemmin tuotu Medjugorjesta ja sijoitettu torille kylän kirkon eteen noin 2,5 metriselle pedestaalille. Kummankin silmän toisesta kulmasta verikyyneleet olivat valuneet hänen kasvoilleen kunnes veri oli koaguloitunut mutta ei vielä kuivunut.

"Tämä ihme on kuin itkua ilman sanoja"

Kertomus isä Lluís Costan kokemuksesta marmoripatsaalle tapahtuneen ihmeen partaalla


Itkevä Neitsyt-Marian patsas

Pienen ja eristäytyneen Muran hiljainen kyläelämä ravistui eloon, kun 16.3.1998 paikallinen pappi Lluis Costa huomasi, että valkoinen marmorinen 70 cm korkea Madonnan patsas "näytti siltä kuin hän olisi itkenyt verikyyneliä". Patsas oli aiemmin tuotu Medjugorjesta ja sijoitettu torille kylän kirkon eteen noin 2,5 metriselle korokkeelle. Kummankin silmän toisesta kulmasta verikyyneleet olivat valuneet hänen kasvoilleen kunnes veri oli koaguloitunut mutta ei vielä kuivunut.

"Tuona aamuna olin kylän aukiolla siivoamassa pois joitain kukkasia, kun huomasin tapahtuneen. Pyysin sakastissa ollutta pariskuntaa katsomaan näkivätkö he saman kuin minäkin. He vahvistivat sen. Sitten kiipesin lähemmäs patsasta nähdäkseni olisiko joku voinut manipuloida sitä jollain tavalla. Koska patsas oli ulkona, se oli kerännyt jonkin verran pölyä ja sama koski koroketta, joten jos joku olisi poistanut patsaan välissä, sen palauttaminen tismalleen samaan kohtaan olisi ollut hyvin hankalaa, ilman että olisi sotkenut pölyä. Meistä vaikutti siltä, ettei kukaan ollut poistanut patsasta. Jos joku siis oli luonut nämä kyyneleet, se olisi pitänyt tehdä ulkona ja tikkaille kiiveten."

Mutta vasta viedessään patsaan sakastiin, isä Costa huomasi sen erityislaatuisuuden. "Veri virtaa kohti silmän ulkokulmaa ja juuri hänen silmäluomiensa päällä on kaksi nystyä. Koska Madonnan silmät ovat puoliksi kiinni, on luonnollistakin, että kyyneleet leviäisivät niiden tekemällä tavalla muodostaen nämä nystyt." Hän kysyi ammattimaalarilta olisiko tämä ilmiö voitu luoda jonkun toimesta siveltimellä tai muulla työkalulla. "Jollei tuo henkilö olisi klassisen maalaustaiteen asiantuntija – kuten Velázquez ja muut, jotka tiesivät tasan tarkasti mihin kyyneleet ja veri maalataan koska he tiesivät mistä suonista ne syntyvät, ei tekijälle tulisi mieleenkään, että hän piirtäisi nuo nystyt silmäluomien päälle. Veri, kun se leviää (ja kapilaari-ilmiön seurauksena) ensin vetäytyy ylöspäin, sitten se imeytyy sienen tavoin ja sitten se vuotaan poskia pitkin."

Isä Costa myös tarkasti kahden lääkärin taholta olisiko mahdollista jonkun injektoida veri noihin kahteen silmäkulmaan ja luoda vaikutelma vuotavasta verestä kun kerran patsas on ontto. Mutta he vakuuttivat ettei tämä olisi mahdollista koska veri olisi koaguloitunut kokonaan. Lisäksi koska veri ei kiinnity tällaiseen marmoriin ja koska Madonnan kasvot nojaavat hieman eteenpäin, veri olisi taatusti tippunut lattialle.

"Joten päättelin", isä Costa pysähtyy sanoissaan hetkeksi kuin punnitakseen niitä, "veren tulevan kuten luonnollisessa haavoittumisessa, valuen alaspäin tasaisena, kunnes se saavutti poskien alaosan, mihin se muodosti kaksi veripisaraa. Nämä kaksi pisaraa koaguloituivat ja valuivat alas, muodostaen kaksi pyöreätä tahraa, aivan kuten normaalissa tapauksessakin tapahtuisi."

Benjamin Cremen Mestari vahvisti, että tämän ihmeen sai aikaan Mestari, joka ennen oli Neitsyt-Maria (eli Madonna).

”Merkit Maitreyan läsnäolosta maailmassa lisääntyvät” Tämä erään Maitreyan läheisimmän avustajan sitaatti oli kirjoitettuna Share Internationalissa v. 1988. Hän sanoi myös, että maailma tulee tulvimaan Maitreyan aikaansaamia tapahtumia, joita ihmismieli ei voi ymmärtää.

Benjamin Creme: Merkkejä on olemassa heitä varten, jotka tarvitsevat niitä vahvistuakseen uskossaan ja antaakseen meille tarvittavaa rohkeutta ja vakaumusta päästäksemme eroon itseriittoisuuden tunteesta, ja jotta voisimme yhdessä ryhtyä suorittamaan niitä lukemattomia tehtäviä, jotka tarvitaan maailman pelastamiseen. Lähde: Share International, 7-8/1988


Sivun alkuun