Valikkoon

Jakamisen periaate pelastaa maailman

Ihmeet ja merkit -artikkeli: Intialainen tyttö itkee verikyyneliä

Intialainen tyttö itkee verikyyneliä

- Ihmeitä maailmalta

Nuori intialaistyttö, Twinkle Dwivedi Lucknorista Uttar Pradeshista, Intiasta, on kahden viime vuoden ajan itkenyt verikyyneleitä. Veri virtaa hänen silmistään, päästään, ja muista kehon osista aina tiettyinä ajankohtina, mutta hän ei tunne kipua. Niin hälyttävä oli hänen ulkoasunsa, että häntä ei päästetty kouluun ja hänen äitinsä on yrittänyt kaikkensa selvittääkseen “sairauden” syyn.

Englantilaisella Channel 4 -kanavalla tammikuussa 2010 lähetetyn ja ilmiötä tutkineen ohjelman mukaan Aurvediset lääkärit eivät löytäneet mitään vikaa tytössä. Pyhä rituaali, Gangesiin kastaminen, ei lopettanut vuotoa; spiritualisti määritteli kyseessä olevan “pahat henget” ja intialainen kristitty piispa kiisti kyseessä olevan stigmata sillä perusteella, että Twinkle ei tietänyt mitään Jeesuksesta, eikä tytöllä ollut mitään yhteyttä kristilliseen kirkkoon.

Lopulta tri George Buchanan, amerikkalainen hematologisti, pyrki selvittämään ongelman etsien merkkejä viilloista ja analysoiden tytön veren. Hän ja intialainen erikoislääkäri selvittivät, ettei Twinklen veressä ollut mitään epätavallisuuksia, ja että veren erite ei ollut tytön äidin, vaan tämän omaa verityyppiä. Loppujen lopuksi Buchanan tuli siihen lopputulokseen, ettei hänellä ollut aavistustakaan mikä aiheutti ilmiön: “Sydämeni sanoo, että tässä on toden totta kyse jostain, jota en ole aiemmin nähnyt. Pääni lääkärinä sanoo, että todennäköisin selitys on Münchausenin syndrooma, jonka vanhempi aiheuttaa. Mutta aion pitää mieleni avoimena.”

Intialainen tyttö itkee verikyyneliä

Missään vaiheessa ohjelmaa sanaa “ihme” ei mainittu, eikä Twinkle itsekään tarjonnut selitystä. (Lähde: Channel 4 television, Britannia)
(Benjamin Creme kirjoittaa: Minun tietoni asiasta on se, että veren erittyminen oli ihme, jonka Maitreya aikaansai hänessä. Maitreya myös kertoi tytölle näin käyvän, ja että mitään hätää ei olisi, ettei hän ollut sairas ja ettei siitä olisi haittaa hänelle. Se tehtiin merkkinä. Twinkle kuitenkaan ei sanonut niin, hän ehkä oli unohtanut tapahtuman. Oli miten oli, hän jatkaa elämäänsä normaalisti, välillä jääden paitsi koulusta, mutta muuten nauttien elämästään. – katso myös Share International 12/2009 samantapaisesta asiasta, jossa teinit vuosi verikyyneliä, jonka ihmeen aiheuttivat Mestari Jeesus ja Maitreya)

Lähde: Share International 6/2010

Lue Daily Mail -sanomalehden artikkeli aiheesta.

”Merkit Maitreyan läsnäolosta maailmassa lisääntyvät” Tämä erään Maitreyan läheisimmän avustajan sitaatti oli kirjoitettuna Share Internationalissa v. 1988. Hän sanoi myös, että maailma tulee tulvimaan Maitreyan aikaansaamia tapahtumia, joita ihmismieli ei voi ymmärtää.

Benjamin Creme: Merkkejä on olemassa heitä varten, jotka tarvitsevat niitä vahvistuakseen uskossaan ja antaakseen meille tarvittavaa rohkeutta ja vakaumusta päästäksemme eroon itseriittoisuuden tunteesta, ja jotta voisimme yhdessä ryhtyä suorittamaan niitä lukemattomia tehtäviä, jotka tarvitaan maailman pelastamiseen. Lähde: Share International, 7-8/1988


Sivun alkuun